Пиріжки на кефірі з цибулею та яйцем, замішую і відразу готую. Поки закипає чайник, у мене на столі гора пиріжків, навіть руки в борошні бруднити не доводиться.
Ось що нам знадобиться:
- кефір – 400 мл
- вода – 50 мл
- яйце – 2 шт
- борошно – 350 гр
- цукор – 1 ч.л.
- сіль – 1 ч.л. (без гірки)
- сода – 1/2 ч.л.
- олія соняшникова – 2 ст.л.
- яйця відварені – 4 шт
- цибуля зелена – 1 пучок
Покроковий рецепт приготування страви:
У кефір вливаємо воду та підігріваємо до 40 градусів.
У миску розбиваємо яйця, додамо сіль, цукор і збиваємо віночком.
Вливаємо теплий кефір і ще раз перемішуємо, тепер додаємо борошно, замішуємо тісто як на оладки, в кінці додаємо соду.
Перемішуємо і вливаємо олію, ще раз перемішуємо.
Тепер додаємо зелену цибулю та порізані відварені яйця.
Кладемо ложкою на сковороду і смажимо на середньому вогні з двох боків до готовності.